\ Πασχαλινό Bazaar του Σωματείου "ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ" στην πλατεία του Δημαρχείου Καλαμαριάς- Καμπάνια ενημέρωσης και εκπαίδευσης «ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ»

Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


Πασχαλινό Bazaar του Σωματείου "ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ" στην πλατεία του Δημαρχείου Καλαμαριάς- Καμπάνια ενημέρωσης και εκπαίδευσης «ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ»



Ο ''Ηλιάτορας'' το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία της Καλαμαριάς διοργανώνει Πασχαλινό μπαζάρ στην πλατεία του Δημαρχείου με χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινά δώρα, που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη από τους εθελοντές του συλλόγου.



Ο Ηλιάτορας δεν χρηματοδοτείται από κανέναν φορέα, ιδιωτικό ή δημόσιο, έτσι λοιπόν διοργανώνει ακόμα ένα μπαζάρ με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου και στόχο την οργάνωση και την συμπερίληψη περισσότερων δράσεων για τα παιδιά του Συλλόγου.


Η ανακοίνωση του ΗΛΙΑΤΟΡΑ

Σάββατο 27 Απριλίου & Κυριακή 28 Απριλίου από τις 10 το πρωί σας προσκαλούμε στο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ του σωματείου ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ Καλαμαριάς.

Όπως και στη δράση ενημέρωσης & εκπαίδευσης με διακριτικό τίτλο "Σειρά σου" που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με γονείς παιδιά φορείς και εθελοντές την Κυριακή 27/4 με σκοπό την Ευαισθητοποίηση Συμπερίληψη & Προτεραιότητα στις Αόρατες Αναπηρίες.


Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ μικρούς και μεγάλους!



*Επίσης την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί δράση με τον φορέα ''Σειρά σου "


Η σειρά σου είναι μια Πανελλήνια Καμπάνια Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης του κοινού για το ζήτημα με τίτλο: «ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ».

 Ο στόχος είναι να καταστεί αναγνωρίσιμο το διακριτικό σήμα «ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ» στην ελληνική πραγματικότητα και παράλληλα μέσα από δράσεις ενημέρωσης να εκπαιδευτεί το ευρύ κοινό, και κυρίως η νέα γενιά, σε θέματα που αφορούν τις λεγόμενες “αόρατες αναπηρίες”.

Η καμπάνια εξελίσσεται ήδη ψηφιακά και με τη δημιουργία ομάδων δράσης σε πόλεις όλης της χώρας. Σχεδιάζονται ήδη παρεμβάσεις σε δομές εκπαίδευσης, αλλά και σε συνεργασία με κινήσεις πολιτών.

Σημαντικό είναι επίσης το κάλεσμα προσυπογραφής των στόχων της καμπάνιας όπως καταγράφονται στο παρόν κείμενο με την αποστολή email seirasoucampaign@gmail.com και θέμα: Στήριξη της Καμπάνιας «ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ», από Φορείς Ατόμων με Αναπηρία, Συλλόγους Επαγγελματιών Υγείας και Ειδικής Αγωγής, Ομάδες και Κινήσεις της Κοινωνίας των Πολιτών.

Η συμμετοχή στις δράσεις μας, μεμονωμένα από ιδιώτες είναι κι αυτή καλοδεχούμενη και μπορεί να γίνει με την αποστολή στοιχείων επικοινωνίας στο seirasoucampaign@gmail.com