\ Συνεργεία του δήμου Καλαμαριάς κατέβασαν διαφημιστικά banner

Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


Συνεργεία του δήμου Καλαμαριάς κατέβασαν διαφημιστικά banner
//Ανακοίνωση του Δήμου Καλαμαριάς

Η προάσπιση του δημόσιου χώρου και της αποκατάστασης της εύρυθμης λειτουργίας της Καλαμαριάς, για τη νέα δημοτική αρχή δεν εξαντλείται σε εξαγγελίες, ούτε σε μεμονωμένες ενέργειες.

Σε συνέχεια της απομάκρυνσης υλικού από παλαιότερο σύστημα στάθμευσης από τις οδούς Πασαλίδη και Χηλής, συνεργεία του Δήμου, προχώρησαν σε νέες ενέργειες.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία των Αντιδημαρχιών Οικονομικών, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, στην παραλιακή οδό Νικ. Πλαστήρα, καθώς και στην οδό Εθν. Αντιστάσεως, στις οποίες παρατηρήθηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα αφισορύπανσης, εργαζόμενοι του δήμου Καλαμαριάς με ειδικά καλαθοφόρα οχήματα, αφαίρεσαν διαφημιστικά banner. Και έπεται, φυσικά, η βεβαίωση των σχετικών προστίμων που προβλέπει η νομοθεσία, στους παραβάτες.

Η δημοτική αρχή επισημαίνει σε κάθε τόνο προς κάθε κατεύθυνση πώς ο δημόσιος χώρος θα παραμείνει ανοιχτός, καθαρός και λειτουργικός για τους πολίτες, ενώ κάθε απόπειρα για παραβίασή του θα βρίσκει τη διοίκηση του Δήμου, αλλά και τους κατοίκους της Καλαμαριάς απέναντι.