\ Cafe Plateia στη Καλαμαριά. Σημείο συνάντησης φίλων και απολαύσεων

Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


Cafe Plateia στη Καλαμαριά. Σημείο συνάντησης φίλων και απολαύσεων


Στην καρδιά της Καλαμαριάς,στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης,η πλατεία παίρνει άλλη διάσταση.




Η Μαρία και η Αδαμαντία, η Αδαμαντία και η Μαρία, σας προσκαλούν στο πιο Cozzy spot της Καλαμαριάς.

Το καφέ πλατεία/cafe plateia


"Ντυμένο" με πολύ μεράκι και προσωπική φροντίδα,το φιλικό και ξεχωριστό καφέ πλατεία είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή της ημέρας.

Στο καφέ πλατεία θα συναντήσεις σπιτική διακόσμηση με vintage πινελιές από προσωπικά αντικείμενα να συνθέτουν ένα design που συνδυάζει εναρμονισμένα τα καλά στοιχεία του εξωτερικού με την άψογη τοπική εξυπηρέτηση.

Ξύλινες επιφάνειες,χρωματιστές πολυθρόνες,κουλτουριάρικα τραπεζάκια,πολύχρωμα χαλιά,όλα έτοιμα να φιλοξενήσουν τις δικές σας στιγμές και της παρέας σας.



Από νωρίς το πρωί μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας καφέ -ξεχωρίζει ο βραβευμένος ελληνικός κρητικός καφές- ή την σοκολάτα,συνοδευόμενα από μοναδικές πίτες όπως η εξαιρετική σφακιανή πίτα που δοκιμάσαμε,με ανθότυρο,σουσάμι παπαρουνόσπορο και μέλι,τις αυγόφετες φρέσκου ψωμιού με bacon chedar και αβοκάντο sause,το λαχταριστό brioche ψωμί σερβιρισμένο με αυγά scrambled με την συνοδεία σχοινόπρασου λάδι βασιλικού ή τρούφας και φυσικά τα χειροποίητα κέικ και γλυκά.







Σφακιανή Πίτα





Στο καφέ πλατεία η γεύση και η ποιότητα είναι εγγυημένη σε ό,τι και να επιλέξετε,από την λαχταριστή πίτσα hot tabasco με πεπερόνε και φρέσκια καυτερή πιπεριά,το χορταστικό burger με πατάτες ή ακόμα και τσίπουρο παρέα με τους πιο λαχταριστούς μεζέδες.



 

Στα γλυκά θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε καθώς όλα είναι  χειροποίητα και μοναδικά σερβιρισμένα.. 


Αυθεντικό cheese cake με κόκκινα φρούτα,
american pancake με σιρόπι σφέδαμου φρέσκα φρούτα και βούτυρο ή american lemon cake;




Το απόγευμα και το βράδυ,μπορείτε να απολαύσετε τα γνωστά ποτά αλλά και την ξεχωριστή λίστα κοκτέιλς βασισμένη στη σειρά "τα φιλαράκια". Άλλωστε ο αέρας του καφέ πλατεία έχει πολύ στυλ των "friends".




 

Μιλώντας για φιλαράκια,το καφέ πλατεία είναι απόλυτα pet friendly κι έτσι δε χρειάζεται να αποχωρίζεστε τους τετράποδους φίλους σας κάθε φορά που θέλετε να απολαύσετε την έξοδο σας.

Στον εσωτερικό χώρο του καφέ θα συναντήσετε επίσης και πιάνο όπου αν είστε τυχεροί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε γνωστές μελωδίες από jazz, groove, lounge αλλά και κλασικές μουσικές ανάμεσα σε κλίμα φίλων και θαμώνων.

   

Στο εξωτερικό χώρο του ''πλατεία'' θα βρείτε το Van της Μαρίας όμορφα διακοσμημένο, το οποίο πάει κυριολεκτικά παντού και  συμμετέχει σε εκδηλώσεις,events, γάμους και βαφτίσεις,φυσικά ούτε τώρα θα μπορούσε να λείπει από το Πλατεία και ετοιμάζεται τα Χριστούγεννα να σας σερβίρει ζεστή σοκολάτα ή το γνωστό αρωματικό,ζεστό, γλυκό κρασί Glühwein..


Glühwein

 

Τώρα το χειμώνα ο εξωτερικός χώρος του cafe κλείνεται και γίνεται ζεστός και χουχουλιάρικος με την εξωτερική θέρμανση τα προσωπικά κουβερτάκια,τις πολυθρόνες και τα χαλιά να συνθέτουν ένα σκηνικό βγαλμένο από την αγαπημένη σειρά των κοριτσιών και  σας περιμένει για friendly συζητήσεις.... 

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το ζεστό apperol .




 

Το καφέ πλατεία απευθύνεται σε όλο το ηλικιακό φάσμα,καθώς διαθέτει επιτραπέζια παιχνίδια,άνετες και ζεστές γωνίες αμερικανικού στυλ που περιμένουν τις χαρές σας και τις συζητήσεις σας αλλά και πιο σουηδικό στυλ για ένα επαγγελματικό ραντεβού ή έναν εσπρέσσο ανάμεσα στα meeting σας.


Ανάλογα με τις γιορτινές τάσεις κάθε εποχής,το καφέ πλατεία, μεταμορφώνεται στο ανάλογο ύφος μέσα από προσωπικές προσθήκες διακόσμησης συνδυάζοντας τες πάντα με τη πρωταρχική ταυτότητα του καταστήματος διατηρώντας την αίγλη και το φιλικό στυλ.

 

Τώρα το καφέ πλατεία μεταμορφώθηκε και σας περιμένει 31 Οκτωβρίου στις 18:00 για ένα αξέχαστο πάρτυ Halloween γεμάτο εκπλήξεις, δώρα παιχνίδια και πολλά γλυκά.

 



Cafe Plateia


Facebook:
Instagram:
 

 

Μητροπολίτου Χρυσάνθου στην πλατεία προσφυγικού Ελληνισμού,στο Δημαρχείο Καλαμαριάς
Τηλ. 2314 070738