\ Κλιματιζόμενοι χώροι λόγω καύσωνα, για τις ευπαθείς ομάδες από σήμερα Τρίτη 11/6 στο Δήμο Καλαμαριάς

Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


Κλιματιζόμενοι χώροι λόγω καύσωνα, για τις ευπαθείς ομάδες από σήμερα Τρίτη 11/6 στο Δήμο Καλαμαριάς


Μέτρα προστασίας των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες, που σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, θα επικρατήσουν σε όλη τη χώρα από την Τρίτη 11/6 έως την Παρασκευή 14/6 λαμβάνει ο Δήμος Καλαμαριάς.


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας, η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμαριάς βρίσκονται σε επιφυλακή και έχουν λάβει όλα τα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης των πολιτών από τον πρώτο καύσωνα του φετινού καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, από αύριο Τρίτη 11/6 θα είναι στη διάθεση των πολιτών οι εξής κλιματιζόμενοι χώροι:

Το κτήριο του Δημαρχείου στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (Κομνηνών 58) θα είναι ανοικτό για το κοινό από τις 8.00 έως τις 21.00.

Το Β’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καλαμαριάς (Καππαδοκίας 38, Κηφισιά) θα είναι ανοικτό από τις 09.00 έως τις 21.00.

Το Γ’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καλαμαριάς (Λυκούδη 2, Νέα Κρήνη) θα είναι ανοικτό από τις 09.00 έως τις 21.00.

Το Ε’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καλαμαριάς (Παπαπέτρου 1 Θεμ. Σοφούλη, Καραμπουρνάκι) θα είναι ανοικτό από τις 09.00 έως τις 21.00.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμαριάς βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών και για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη μπορούν να απευθύνονται στο 2313 314000.

Τις επόμενες ημέρες και αναλόγως με την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου, θα προστεθούν επιπλέον κλιματιζόμενοι χώροι για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την προστασία των πολιτών.