\ Θεσσαλονίκη: Κλείνει απόψε τμήμα της Περιφερειακής λόγω εργασιών για το Flyover

Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


Θεσσαλονίκη: Κλείνει απόψε τμήμα της Περιφερειακής λόγω εργασιών για το Flyover


Από τις 23:00 έως τις 05:00 της επομένης, στο ρεύμα προς δυτικά


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς δυτικά, μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ6 (Νεάπολης) και Κ8 (Τριανδρίας) θα εφαρμοστούν σταδιακά από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.


Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα, Τρίτη, 2 Απριλίου 2024 και κατά τις ώρες 23:00 έως 05:00 της επομένης, λόγω των πρόδρομων εργασιών για το Flyover.

Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από το ύψος του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας). Η κυκλοφορία των οχημάτων στην ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, στο ύψος του Κ9 - Κ8 Α/Κ Τούμπας - Τριανδρίας θα εκτρέπεται στον Κλάδο Εξόδου προς Τούμπα – Τριανδρία και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται από τον αστικό ιστό.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.